Author: admin

Велигден и 1 Мај – Островот Авша – Мраморно Море, ТурцијаВелигден и 1 Мај – Островот Авша – Мраморно Море, Турција

  1 ДЕН: 29.04.2021  – Четврток Состанок со групата во 19.00 часот пред  Дрво Декор спроти Холидеј Ин, во 19.30 часот поаѓање за Турција. Ноќено