Images

ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

8 ДЕКЕМВРИ – ЗЛАТИБОР

1 ДЕН:07.12.2023 ( Четврток ) Состанок со групата во 22.30 час, поаѓање од Скопје во 23.00 час, 23.30 час. – Куманово. Се патува преку граничен премин Табановце, само со лична карта, со попатни паузи за одмор и царински формалности.   2 ДЕН: 08.12.2023 ( Петок ) Пристигнување во Златибор во утринските часови. Сместување во апартмани […]

Read More