Uncategorized

Uncategorized

24 МАЈ – ВАЛОНА

ВАЛОНА 1 ДЕН: 21.05.2022 ( Сабота ) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 00.30 часот. Поаѓање за Албанија преку граничен премин Ќафасан, со попатни паузи за одмор и царински формалности.  Пристигнување во Валона во утринските часови. Панорамски разглед на градот и потоа сместување. Валона е едно од најпосетените и […]

Read More
Uncategorized

24 МАЈ – ОСТРОВОТ АВША, ТУРЦИЈА

1 ДЕН: 20.05.2022  – Петок Состанок со групата во 19.00 часот пред  Дрво Декор спроти Холидеј Ин, во 19.30 часот поаѓање за Турција. Ноќно патување преку граничен премин Богородица, со паузи за одмор и царински формалности. 2 ДЕН: 21.05.2022 – Сабота Пристигнување во Текирдаг, Турција во утринските часови. Текирдаг е град во Турција , се […]

Read More