МАРТОВСКИ АРАНЖМАНИ

МАРТОВСКИ АРАНЖМАНИ

БУДВА – ОСТРОГ – КОТОР – ТИВАТ

10.03.2022 – Состанок со групата  во 23:30 часот на Дрво Декор. Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности. 11.03.2022 – Пристигнување во Црна Гора во утринските часови, прво место за посета е Острошки Манастир, изграден на карпи на 900 мнв. во 17 век, каде чудата не престануваат. Околу 2 часа ке се задржиме во Острог […]

Read More
МАРТОВСКИ АРАНЖМАНИ

СОКОБАЊА – МАРТ

  ТЕРМИН 1 – 04.03. – 06.03.2022 ТЕРМИН 2 – 11.03 – 13.03.2022   1 ДЕН:  ( Петок) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 06.00 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните часови. Сместување во Сокобања […]

Read More
МАРТОВСКИ АРАНЖМАНИ

ВАЛОНА – 04.03 – 06.03.2022

1 ДЕН: 04.03.2022 ( Петок ) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 00.30 часот. Поаѓање за Албанија преку граничен премин Ќафасан, со попатни паузи за одмор и царински формалности.  Пристигнување во Валона во утринските часови. Панорамски разглед на градот и потоа сместување. Валона е едно од најпосетените и најразвиени […]

Read More