ХУРГАДА

ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ХУРГАДА

Хургада Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Хургада – еден од најатрактивните ресорти во Египет, се наоѓа на околу 5 часа возење  јужно од Каиро на западниот брег на Црвеното Море – на афричко тло. Најголема атракција на Хургада е беспрекорно чистото и топло море. Градот е исполнет со голем број на ресторани, продавници, барови, мали пабови…… Подводниот свет е исклучително богат така […]

Read More