Островот Авша – Мраморно Море

ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА Островот Авша - Мраморно Море

Апарт хотел Чатук – Островот Авша

Сите сместувачки капацитети се наоѓаат  во центарот на островот Авша, на само 50 m.  од плажа. Располагаме со 1/2, 1/3 I 1/4 STD  комплетно опремени со: ТВ, кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима и WI- FI.                ТЕРМИН УСЛУГА 1/2 СТД 1/3 СТД 1/4 СТД 20.06 – 29.06.2021 RO 199€ 259€ 339€ 29.06 – […]

Read More
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА Островот Авша - Мраморно Море

Хотел Јарен 3* – Островот Авша

ХОТЕЛ ЈАРЕН 3* – АВША Хотелот ЈАРЕН, се наоѓа во центарот на островот Авша покрај самото шеталиште и на 50м. од плажа. Располага со 1/2 и 1/3 соби комплетно опремени со: ТВ, мини-фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI.                    ТЕРМИН УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 20.06 – 29.06.2021 BB […]

Read More
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА Островот Авша - Мраморно Море

Апартманско сместување – Остров Авша

АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ – АВША Сите сместувачки капацитети се наоѓаат  во центарот на островот Авша, на само 50 m.  од плажа. Располагаме со 1/2, 1/3 I 1/4 STD  комплетно опремени со: ТВ, кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима и WI- FI.                    ТЕРМИН УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 10.08 – 17.08.2020 RO 139€ 17.08 […]

Read More