ТУНИС

ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ТУНИС

Тунис Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Тунис, земја која е лоцирана во срцето на Медитеранот и во која се спојуваат илјадници години култура.  Со своите прекрасни долги и широки песочни плажи, бројни хотели и културно – историски споменици, привлекува многубројни туристи од целиот свет кои доаѓаат да уживаат под топлото африканско сонце и водите на Средоземното Море, но и да ги истражуваат знаменитостите на […]

Read More