ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

Продолжен викенд – Валона

1 ДЕН: 18.06.2021 ( Петок ) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 00.30 часот. Поаѓање за Албанија преку граничен премин Ќафасан, со попатни паузи за одмор и царински формалности.  Пристигнување во Валона во утринските часови. Панорамски разглед на градот и потоа сместување. Валона е едно од најпосетените и најразвиени […]

Read More
ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

Продолжен викенд – Сокобања

1 ДЕН: 18.06.2021 ( Петок ) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 07.30 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните часови. Сместување во Сокобања во приватни вили. Ручек. После ручекот организирана прошетка низ центарот на Сокобања: […]

Read More