ПЕТРОВАЦ НА МОРЕ

ЛЕТО 2021 - ЦРНА ГОРА ПЕТРОВАЦ НА МОРЕ

Вила Лакович – Петровац на Море

ВИЛА ЛАКОВИЧ – ПЕТРОВАЦ НА МОРЕ Петровац – опружен со борова и маслинова шума, сместен околу песочен залив секако e дестинација за совршен одмор. Вила Лакович е на совршена локација, 5 мин. пешачење до шеталиштето и градската плажа и околу 200м. оддалеченост од најпозната плажа во Петровац – ЛУЧИЦА. Располога со комплетно опремени апартмани: соспвено […]

Read More