ОСТРОВОТ АВША

ЛЕТО 2022 ОСТРОВОТ АВША

Чанкари Хотел – Авша

CANKARI OTEL  – AVSA Хотелот CANKARI, се наоѓа во центарот на островот Авша покрај самото шеталиште и на сама  плажа. Располага со 1/2 и 1/3 соби комплетно опремени со: ТВ, мини-фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI.     ТЕРМИН   УСЛУГА Цена по лице,со превоз 11.06 – 20.06.2022 ПП 279€ […]

Read More
ЛЕТО 2022 ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

Палмије Хотел 3* – Авша

ПАЛМИЈЕ ХОТЕЛ  3*, се наоѓа  во центарот на градот на   Авша на 15 м. оддалеченост од  плажа . Располага со 1/2, 1/3 соби и 1/4 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI. Услугата е на база полупансион ( доручек и вечера ) , […]

Read More
ЛЕТО 2022 ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

ЧИНЕР ХОТЕЛ 3* – АВША

  ЧИНЕР ХОТЕЛ 3* , се наоѓа  на островот  Авша на 15 м. оддалеченост од  плажа во центарот на градот. Располага со 1/2, 1/3 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI.   ТЕРМИН   УСЛУГА Цена по лице,со превоз 11.06 – 20.06.2022 НП 229€ […]

Read More
ЛЕТО 2022 ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

BAHAR AQUA RESORT HOTEL 4*

  БАХАР АКВА РЕСОРТ 4* , се наоѓа  на островот  Авша на 50 м. оддалеченост од  плажа и 7 км. од центарот на градот. Располага со 1/2, 1/3 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI, АКВА парк – 3 базени, тобогани, А ла карте […]

Read More
ЛЕТО 2022 ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

ЕГЕ МОТЕЛ 3* – АВША

      ТЕРМИН   УСЛУГА 9 ноќи со    превоз 11.06 – 20.06.2022 Ноќ. 179€ 20.06 – 29.06.2022 Ноќ. 189€ 29.06 – 08.07.2022 Ноќ. 209€ 08.07 – 17.07.2022 Ноќ. 219€ 17.07 – 26.07.2022 Ноќ. 219€ 26.07 – 04.08.2022 Ноќ. 219€ 04.08 – 13.08.2022 Ноќ. 219€ 13.08 – 22.08.2022 Ноќ. 219€ 22.08 – 31.08.2022 Ноќ. 209€ […]

Read More