НОВА ГОДИНА 2023

НОВА ГОДИНА 2023

НОВА ГОДИНА – БУДВА

1 ДЕН: 30.12.2022 (Петок ) Состанок со групата во 22.30 час., поаѓање за Црна Гора во 23.00 час. ( Куманово 21.30 час. ). Се патува преку Косово и Албанија, со паузи за одмор и царински формалности. 2 ДЕН: 31.12.2022 ( Сабота ) Пристигнување во Будва во предпладневните часови,( кафе-пауза за фотографирање и уживање во прекрасната панорама на Св.Стефан – […]

Read More