НОВА ГОДИНА 2022

НОВА ГОДИНА 2022

НОВА ГОДИНА – БУДВА

1.Ден 31.12.2021 – Поаѓање од Скопје во 00:30 часот. Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.  Пристигнување во Црна Гора во утринските часови, попатно застанување на видиковец кај Св.Стефан. Поаѓање према Будва. Сместување во хотел 3* . Во договор со водич се посетува стариот град во Будва. Вечерта дочек на НОВА ГОДИНА  на плоштад со Џибони. Вечера. Ноќевање.   […]

Read More