ЛЕТО 2023 – ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Анталија Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Секој Понеделник, Четврток и Сабота од 05.06.2023 до 28.09.2023! Скопје – Анталија ТК 7909 | 04:45 – 07:25 Анталија – Скопје ТК 7908 | 02:55 – 03:50 ЗАБЕЛЕШКИ: Сите хотели се на барање. Цените се изразени во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62 МКД за 1 ЕУР. За влез во Турција […]

Read More
КИПАР ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Кипар Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Секој Вторник од 20.06.2023 до 22.08.2023 Скопје – Кипар BGH4053 | 14:10 – 17:10 Кипар – Скопје BGH4054 | 18:10 – 19:10 ЗАБЕЛЕШКИ: Сите хотели се на барање. Цените се изразени во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62 МКД за 1 ЕУР. За влез во Кипар потребен е биометриски пасош со најмалку 6 […]

Read More
БОДРУМ ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Бодрум Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Бодрум претставува едно од најпосетените и најмонденски туристички места во Турција. Има богата уметничка култура па често ќе наидете на уметнички колонии, галерии. Градот е особено познат по богатиот ноќен живот кој трае до раните утрински часови, со бројни ресторани, барови, продавници, дискотеки и ноќни клубови кои работат по цела ноќ. Детали од лет секој Четврток Скопје – Бодрум TK5597 […]

Read More
ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ХУРГАДА

Хургада Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Хургада – еден од најатрактивните ресорти во Египет, се наоѓа на околу 5 часа возење  јужно од Каиро на западниот брег на Црвеното Море – на афричко тло. Најголема атракција на Хургада е беспрекорно чистото и топло море. Градот е исполнет со голем број на ресторани, продавници, барови, мали пабови…… Подводниот свет е исклучително богат така […]

Read More
ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ТУНИС

Тунис Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Тунис, земја која е лоцирана во срцето на Медитеранот и во која се спојуваат илјадници години култура.  Со своите прекрасни долги и широки песочни плажи, бројни хотели и културно – историски споменици, привлекува многубројни туристи од целиот свет кои доаѓаат да уживаат под топлото африканско сонце и водите на Средоземното Море, но и да ги истражуваат знаменитостите на […]

Read More