КИПАР

КИПАР ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Кипар Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Секој Вторник од 20.06.2023 до 22.08.2023 Скопје – Кипар BGH4053 | 14:10 – 17:10 Кипар – Скопје BGH4054 | 18:10 – 19:10 ЗАБЕЛЕШКИ: Сите хотели се на барање. Цените се изразени во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62 МКД за 1 ЕУР. За влез во Кипар потребен е биометриски пасош со најмалку 6 […]

Read More