ЗЛАТИБОР ВИКЕН ПОНУДА – ЗИМА 2024

ЗИМА 2023/2024 ЗЛАТИБОР ВИКЕН ПОНУДА - ЗИМА 2024

ВИКЕНД ВО ЗЛАТИБОР

ЗЛАТИБОР – ВИКЕНД ПОНУДА – ЗИМА 2024 ТЕРМИНИ: 01 – 28.01.2024 02 – 04.02.2024 02 – 11.02.2024 02 – 18.02.2024 02 – 25.02.2024 03 – 03.03.2024 03 – 10.03.2024   ПРОГРАМА: 1 ДЕН: – Петок Поаѓање од Скопје во 05.00 час – се патува прегу граничен премин Табоновце со попатни паузи за одмор и царински […]

Read More