КОПАОНИК

КОПАОНИК

ВИКЕНД ВО КОПАОНИК

                                  Викенд во Копаоник  Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река(Брзече) до Мали караман(Копаоник) Цената на жичарата е вклучена во ски картата Секоја соба е опремена со брачен или два одделни кревети, wifi, […]

Read More