ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

8 ми ДЕКЕМВРИ – ВРЊАЧКА БАЊА

  1 ДЕН: 08.12.2023 (  Петок ) Состанок со групата во 05.30 час. Поаѓање за Врњачка Бања во 06.00 час . Се патува преку граничен премин Табановце, со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Врњачка Бања во попладневните часови. Сместување во хотел. По кратка пауза разглед на Врњачка Бања: шеталиштето, Мостот на […]

Read More
ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

8 ми ДЕКЕМВРИ – САРАЕВО И МОСТАР

1 ДЕН: 07.12.2023 ( Четврток) Поаѓањето од Скопје во 21:00  ч,  но патниците за точно време и место на поаѓање се известуваат  еден пред поаѓање! Се патува преку граничен премин Табановце, Србија со попатни вечерни паузи за одмор и царински формалности.   2 ДЕН: 08.12.2023 ( Петок ) Посета на Вишеград – град кој се наоѓа по течението […]

Read More
ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

СОКОБАЊА со посета на ОЗРЕН И ВОДОПАД РИПАЉКА

1 ДЕН: 08.12.2023 ( Петок ) Состанок со групата во 06.30 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните часови. Сместување во Сокобања во приватни вили. Ручек. После ручекот организирана прошетка низ центарот на Сокобања: Милошев Конак, Турско купатило….. Враќање во хотел. Вечера. Ноќевање. […]

Read More
ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

8 ДЕКЕМВРИ – ЗЛАТИБОР

1 ДЕН:07.12.2023 ( Четврток ) Состанок со групата во 22.30 час, поаѓање од Скопје во 23.00 час, 23.30 час. – Куманово. Се патува преку граничен премин Табановце, само со лична карта, со попатни паузи за одмор и царински формалности.   2 ДЕН: 08.12.2023 ( Петок ) Пристигнување во Златибор во утринските часови. Сместување во апартмани […]

Read More