ВИКЕНД ПОНУДИ

ВИКЕНД ПОНУДИ

БУДВА – ТИВАТ – КОТОР

1 ДЕН: 20.06.2024 – Скопје – Будва Состанок со групата во 23.00 час, поаѓање за Будва во 23.30 час. Се патува преку Косово и Албанија со папатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ДЕН: 21.06.2024 – Будва Пристигнување во Будва во утринските часови – Пристигнување во Будва во утринските часови, (пауза за фотографирање во […]

Read More