БОДРУМ

БОДРУМ ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Бодрум Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Бодрум претставува едно од најпосетените и најмонденски туристички места во Турција. Има богата уметничка култура па често ќе наидете на уметнички колонии, галерии. Градот е особено познат по богатиот ноќен живот кој трае до раните утрински часови, со бројни ресторани, барови, продавници, дискотеки и ноќни клубови кои работат по цела ноќ. Детали од лет секој Четврток Скопје – Бодрум TK5597 […]

Read More