БАНСКО

БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Санрајс 4 * – Банско

SUNRISE 4* – Банско www.hotelsunrisebansko.com Цените се по лице за 1 ноќевање 28.12-02.01.2024 03.01-28.02.2024 23.12-27.12.2023 16.12-22.12.2023 на база ПОЛУПАНСИОН *НП 01.03-10.03.2024 11.03-31.03.2024 Студио 2+1                           74 €                             51 €                           49 €                           45 € Едноспален апартман 2+2                           76 €                             54 €                           51 €                           48 € Двооспален апартман 4+2                           […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Регнум 5*-Банско

REGNUM 5* – Банско-ЗИМА 2023   РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА :  20% попуст за резервација и уплата до 30.11.2023   ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ   БОНУСИ : 7=6,10=9  (не важи за период 27.12-03.01.2023) – валидни резервации направени после 21.11.2023   Цените се за соба за 1 ноќ. на база НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 27.12-03.01.2024 22.12-26.12.2023  04.01-08.01.2024 25.01-25.02.2024 09.01-24.01.2024  26.02-17.03.2024 01.12-21.12.2023  […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Мурите 4 *- Банско

MURITE CLUB HOTEL 4* – Банско www.murite.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 15.10.2023 10% попуст за резервација и уплата до 15.11.2023 | БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-21.12.2023 и 14.01-27.01.2024  04.03-15.04.2024(попустите се комбинираат ) *Бонусите и попустите за рана резервација важат за полупансион, не важат за доплатите за се вклучено Цените […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Перун Лоџ- Банско

PERUN LODGE 4* – Банско – ЗИМА 2024 РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.11.2023   Цените се по лице за 1 ноќевање  На база НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 28.12-03.01.2024 04.01-12.01.2024  20.01-23.02.2024 16.12-27.12.2023  13.01-19.01.2024 24.02-04.03.2024 01.12-15.12.2023  05.03-31.03.2024 Студио 2+1                           76 €                             52 €                           49€                           44 € Едноспален апартман 2+2 […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Маунтаин Парадајс 4 *-Банско

MOUNTAIN PARADISE 4* – Банско www.mountain-paradise.org Цените се по лице за 1 ноќевање 28.12-02.01.2024 03.01-28.02.2024 23.12-28.12.2023 18.12-22.12.2023 на база ПОЛУПАНСИОН *НП 01.03-10.03.2024 11.03-31.03.2024 Студио 2+0                           74 €                             51 €                           49 €                           45 € Едноспален апартман 2+2                           76 €                             54 €                           51 €                           48 € Двооспален апартман 4+2 […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Лион 4 * -Банско

ХОТЕЛ ЛИОН 4* БАНСКО ЗИМА 2024   ПОПУСТИ -15% попуст за резервации до 30.09.2023 -10% попуст за резервации до 31.10.2023 -7=6 важи за пристигнување после 04.03.2024 -Попустите не се комбинираат   Тип на соба    ПОЛУПАНСИОН 27.12-05.01.2024 16.12-26.12.2023  06.01-12.01.2024 20.01-23.02.2024 01.12-15.12.2023  13.01-19.01.2024 24.02-31.03.2024   Двокреветна соба(2+1) 98€ 60€ 54€   Еднокреветна соба(1+0) 181€ 89€ 80€   Фамилијарна соба(2+2) 113€ […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Мариа Антоанета 4 *-Банско

MARIA ANTOANETA RESIDENCE 3* – Банско www.maria-antoaneta.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 25% попуст за резервација и уплата до 30.09.2023| 20% попуст за резервација и уплата до 31.10.2023  15 % попуст за резервација и уплата до 30.11.2023 10 % попуст за резервација и уплата до 19.12.2023  БОНУС – 7=6 за период од 01.12.2023 до 09.03.2024  ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Гранд Ројал 4*-Банско

GRAND ROYALE 4* – Банско-2023   www.grandroyale.bg   БОНУСИ : 7=6 за период на престој 07.01.2024| 5=4,6=5 за период на престој  и 01.12-18.12.2023 и 11.03-08.04.2024    . Цени по соба за 1 ноќевање 23.12-27.12.2023  ПОЛУПАНСИОН 28.12-06.01.2024  ПОЛУПАНСИОН 07.01-10.03.2023  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.12-21.12.2023  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК на база НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 11.03-10.04.2024 11.03-08.04.2024 Студио 2+1     […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Каса Карина 4 *-Банско

ОНУСИ : 7=6,9=8,11=10 за период на престој во ниска и средна сезона Цени по лице за 1 ноќевање 01.12-21.12    10.03–31.03. 22.12-26.12    04.01-09.03 27.12-03.01  Висока сезона на база ПОЛУПАНСИОН Двокреветна соба 2+2 57 €                       64€                     86€ Студио 2+1дете до 3.99 год                         […]

Read More
БАНСКО БУГАРИЈА ЗИМА 2023/2024 ЗИМА 2023/2024

Хотел Грами 3 * -Банско

Попуст за рана резервација : 10% за уплата до 30.11.2023 Бонус : 7=6 за период 02.01-31.03.2024     вид на сместување 01.12-21.12.2023 10.03-31.03.2024 22.12.-28.12.2023 02.01-07.01.2024 01.02-29.02.2024 29.12-01.01.2024 08.01-31.01.2024 01.03-09.03.2024 НП ПП НП ПП НП ПП НП ПП Двокреветна економи (мансард) (2+0) 72€ 110€ 84€ 122€ 132€ 170€ 79€ 117€ Двокреветна соба ( оделни легла ) (2+1) 84€ 122€ 96€ […]

Read More