АТОС

АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Vaia”-Јерисос

Попуст – 5 % за вонсезонски и – 12 % за сезонски цени за 50 % уплата заклучно со 24.02.2024 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 06.04.2024 (Сабота) Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Soula”-Јерисос

40.400363, 23.878800 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани. Куќа “Soula” се наоѓа […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Tzouli 2”- Јерисос

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани. Куќа “Tzouli 2” се наоѓа на […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Tzouli 1”-Јерисос

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани. Куќа “Tzouli 1” се наоѓа на […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Kostas”- Јерисос

40.40033, 23.87954 Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани. Куќа “Kostas” се наоѓа […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Evangelia”- Јерисос

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани. Куќа “Evangelia“ се наоѓа на одлична […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Billys”- Јерисос

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос        секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани. Куќа “Billys” се наоѓа на одлична […]

Read More
АТОС ГРЦИЈА ЛЕТО 2024 ХАЛКИДИКИ

Куќа “Atina”- Јерисос

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики и е на само 340 км од Скопје. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и […]

Read More