АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

ДУБАИ – 19.01-24.01.2024

ДУБАИ 19.01-24.01.2024 6 дена -5 ноки   1 ден   СКОПЈЕ –ТИРАНА – АБУДАБИ -ДУБАИ Сoстанок на групата  на договорено место  во  07.00  часот .Трансфер до аеродром во Тирана, полетување за Абу Даби  во 17:50 часот Пристигнување во   02:05 часот наредниот ден .   Трансфер  и сместување  во хотел 4* во Дубаи 2–5 ден ДУБАИ Појадок. Денови […]

Read More
АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

ВИЕНА – АВИОНСКА ПРОГРАМА

1 ДЕН: 02.12.2023  Охрид – Виена Пристигнување на аеродром 2 часа пред лет за Виена, полетување во 08:15 ч. Слетување во 10:05 ч.По царински формалности следи организиран трансфер со попатен панорамски разглед на градот. Сместување во хотел. Краток одмор па се упатуваме кон центарот на градот да ја почувствуваме предновогодишната атмосфера (со претставникот од агенцијата). […]

Read More
АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

БУДИМПЕШТА – АВИОНСКА ПРОГРАМА

1 ден: 03.12.2023 Скопје – Будимпешта Состанок со групата на меѓународниот аеродром во Скопјe во 18:50 часот. Полетување за Будимпешта во 20:50 часот. Слетување во Будимпешта во 22:15 часот. Орагнизиран трасфер до хотелот .Сместување во хотел. Ноќевање. 2 ден:04.12.2023  Будимпешта – (разглед,крстарење) Појадок. После појадокот следи разглед на Будимпешта (пешки и јавен трансфер)… Посета на […]

Read More
АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

ПАРИЗ – ГРАДОТ НА СВЕТЛИНАТА – АВИОНСКА ПРОГРАМА

Авион /4 дена /3 ноќевања Сместен на северот од Франција на реката Сена, Париз ја заслужува репутацијата на најубав, романтичен град, со богата историја и големо влијание во рамките на културата, уметноста, модата, дизајнот, храната… Утринско кафе во кафуле на самиот тротоар, мирис на кроасан со путер… Денот го продолжуваме со прошетка покрај Сена, воодушевувајќи […]

Read More
АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

Базел-Стразбур-Колмар-Цирих 30.11

30.11 Четврток                СКОПЈЕ – БАЗЕЛ Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 05:00 часот. Полетување за Базел во 07:05 и пристигнување во 09:25 часот. Трансфер до Базел, каде што следува разглед на градот: Катедралата на Мунстерплатц, градското собрание, стариот град, фонтаната Тангели – Брунен, кејот на реката Рајна, портата Спалентор…Сместување во хотелот. Вечерна прошетка. Во срцето на градот, […]

Read More
АВИОНСКИ ВИКЕНД ПРОГРАМИ & БОЖИЌНИ МАРКЕТИ

Авионска програма – Рим – 28.11-02.12.2023

РИМ – вечниот град до кој водат сите патишта! Рим – Вечниот град и воедно единствениот кој бил престолнина уште од своето основање.Рим претставува ретка колосална престолнина, која има зачудувачка мешавина од античко и модерно.Рим претставува жив споменик на неверојатната империја која неуморно се градела,и ако некогаш постоела видлива книга со приказни за неверојатната моќ и […]

Read More