Day: July 3, 2024

ВИКЕНД ПОНУДИ

Авионска програма Малта – Септември / Октомври

1 ден 13.09 / 18.10.2024 (петок) СКОПЈЕ -МАЛТА Состанок на групата Скопскиот аеродром 19:00 часот  . Полетување за Ла Валета во 20:45 ч. Пристигнување во 22:30 часот. Трансфер до хотелот .Сместување во хотел. Ноќевање. 2 ден 14.09 / 19.10.2024 (сабота) МДИНА И ВАЛЕТА Појадок.  Во пладневните  часови  факултативна  посета   на  Мдина, стариот средновековен главен град […]

Read More
ВИКЕНД ПОНУДИ

Викенд во Златибор

1 ДЕН:01.08.2024 ( Четврток ) Состанок со групата во 22.30 час, поаѓање од Скопје во 23.00 час, 23.30 час. – Куманово. Се патува преку граничен премин Табановце, само со лична карта, со попатни паузи за одмор и царински формалности.   2 ДЕН: 02.08.2024( Петок ) Пристигнување во Златибор во утринските часови. Посета на Сирогојно– посета […]

Read More