Day: May 16, 2024

АЛБАНИЈА ЛЕТО 2024

Хотел Арда 4* – Велипоје

Хотел Арда се наоѓа  во Велипоје на 800м. од плажа, располага со дво, тро и четирикреветни соби, комплетно опремени: сопствено купатило, балкон, WI-FI, ТВ. Термин: 7 HB ( појадок, вечера ) 7 FB ( појадок, ручек, вечера ) 16.06 – 23.06.2024 259€ 289€ 23.06 – 30.06.2024 269€ 299€ 30.06 – 07.07.2024 329€ 379€ 07.07 – […]

Read More
АЛБАНИЈА ЛЕТО 2024

Хотел Лондон 3* – Велипоје

Хотел Лондон се наоѓа во центарот на Велипоје и на 150м. од плажа, располага со дво, тро и четирикреветни соби, комплетно опремени: сопствено купатило, балкон, WI-FI, ТВ. Термин: 7 HB ( појадок, вечера ) 7 FB ( појадок, ручек, вечера ) 16.06 – 23.06.2024 239€ 259€ 23.06 – 30.06.2024 249€ 269€ 30.06 – 07.07.2024 289€ […]

Read More
АЛБАНИЈА ЛЕТО 2024

Хотел Дрони 3* – Велипоје

Хотел Дрони се наоѓа во центарот на Велипоје и на 80м. Од плажа, располага со дво, тро и четирикреветни соби, комплетно опремени: сопствено купатило, балкон, WI-FI, ТВ. Термин: 7 Полни пансиони 16.06 – 23.06.2024 239€ 23.06 – 30.06.2024 249€ 30.06 – 07.07.2024 269€ 07.07 – 14.07.2024 279€ 14.07 – 21.07.2024 279€ 21.07 – 28.07.2024 289€ […]

Read More