Day: January 31, 2024

ЕГИПЕТ - ХУРГАДА ЛЕТО 2024

Египет – Хургада

Хургада Пронајдете го своето парче рај во прекрасната Хургада, медитеранска клима и уживање во сончевите зраци над топлото Црвено Море. Од мало рибарско село, прерасната во еден од најпознатите туристички центри – бидете дел од бројните авантури кои Ве очекуваат во Египет, придружете ни се во оваа авантура!

Read More