Бодрум Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Бодрум претставува едно од најпосетените и најмонденски туристички места во Турција. Има богата уметничка култура па често ќе наидете на уметнички колонии, галерии. Градот е особено познат по богатиот ноќен живот кој трае до раните утрински часови, со бројни ресторани, барови, продавници, дискотеки и ноќни клубови кои работат по цела ноќ.

Детали од лет секој Четврток

Скопје – Бодрум TK5597 | 04:20 – 06:35

Бодрум – Скопје TK5596 | 02:50 – 03:15

Пристигнување и пријавување на скопскиот аеродром 2 часа пред полетување, или согласно претходно договорено време. Директен лет кон Бодрум во поставеното време, во раните утрински часови. По пристигнувањето, средба со претставник на партнер агенцијата во овој дел од Турција и трансфер до избраниот хотел. Превземање на собите и сместување според определеното време и правило на пријавување на хотелот (најчесто околу 14:00 часот на денот на пристигнувањето).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Анталија Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Секој Понеделник, Четврток и Сабота од 05.06.2023 до 28.09.2023! Скопје – Анталија ТК 7909 | 04:45 – 07:25 Анталија – Скопје ТК 7908 | 02:55 – 03:50 ЗАБЕЛЕШКИ: Сите хотели се на барање. Цените се изразени во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62 МКД за 1 ЕУР. За влез во Турција […]

Read More
КИПАР ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ

Кипар Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Секој Вторник од 20.06.2023 до 22.08.2023 Скопје – Кипар BGH4053 | 14:10 – 17:10 Кипар – Скопје BGH4054 | 18:10 – 19:10 ЗАБЕЛЕШКИ: Сите хотели се на барање. Цените се изразени во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62 МКД за 1 ЕУР. За влез во Кипар потребен е биометриски пасош со најмалку 6 […]

Read More
ЛЕТО 2023 - ЧАРТЕР ПРОГРАМИ ХУРГАДА

Хургада Лето 2023 ( со директен чартер лет од Скопје )

Хургада – еден од најатрактивните ресорти во Египет, се наоѓа на околу 5 часа возење  јужно од Каиро на западниот брег на Црвеното Море – на афричко тло. Најголема атракција на Хургада е беспрекорно чистото и топло море. Градот е исполнет со голем број на ресторани, продавници, барови, мали пабови…… Подводниот свет е исклучително богат така […]

Read More