Queens Park Goynuk 5* – Kemer

Queens Park Goynuk 5* Услуга Стандард  двокреветна  соба
24.05 – 30.05 2023 Ultra All Inclusive 1045€
31.05 – 05.06.2023 Ultra All Inclusive 1061€
07.06 – 13.06.2023 Ultra All Inclusive 1174€
14.06 – 20.06.2023 Ultra All Inclusive 1201€
21.06 – 27.06.2023 Ultra All Inclusive 1247€
28.06 – 04.07.2023 Ultra All Inclusive 1343€
05.07 – 11.07.2023 Ultra All Inclusive 1386€
12.07 – 18.07.2023 Ultra All Inclusive 1477€
19.07 – 25.07.2023 Ultra All Inclusive 1477€
26.07 – 01.08.2023 Ultra All Inclusive 1481€
02.08 – 08.08.2023 Ultra All Inclusive 1488€
09.08 – 15.08.2023 Ultra All Inclusive 1433€
16.08 – 22.08.2023 Ultra All Inclusive 1433€
23.08 – 29.08.2023 Ultra All Inclusive 1378€
30.08 – 05.09.2023 Ultra All Inclusive 1344€
06.09 – 12.09.2023 Ultra All Inclusive 1169€
13.09 – 19.09.2023 Ultra All Inclusive 1142€
20.09 – 26.09.2023 Ultra All Inclusive 1242€
  • Цените се дадени за двајца во двокреветна стандард соба
  • Аранжманот е за 6 ноќи на база  UAI
  • Во цената е вклучен и авионскиот превоз и трансфер од / до аеродром-хотел

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

БЕЛЕК ЛЕТО 2023 ТУРЦИЈА ТУРЦИЈА ЧАРТЕРИ

Belconti Resort 5* – Belek

Belconti Resort  5* Услуга Стандард  двокреветна  соба 24.05 – 30.05 2023 Ultra All Inclusive 1497€ 31.05 – 05.06.2023 Ultra All Inclusive 1621€ 07.06 – 13.06.2023 Ultra All Inclusive 1650€ 14.06 – 20.06.2023 Ultra All Inclusive 1650€ 21.06 – 27.06.2023 Ultra All Inclusive 1711€ 28.06 – 04.07.2023 Ultra All Inclusive 1778€ 05.07 – 11.07.2023 Ultra All […]

Read More
БЕЛЕК ЛЕТО 2023 ТУРЦИЈА ТУРЦИЈА ЧАРТЕРИ

Kaya Hotel 5* – Belek

Kaya Belek  5* Услуга Стандард  двокреветна  соба 24.05 – 30.05 2023 Ultra All Inclusive 1373€ 31.05 – 05.06.2023 Ultra All Inclusive 1591€ 07.06 – 13.06.2023 Ultra All Inclusive 1755€ 14.06 – 20.06.2023 Ultra All Inclusive 1946€ 21.06 – 27.06.2023 Ultra All Inclusive 1946€ 28.06 – 04.07.2023 Ultra All Inclusive 1946€ 05.07 – 11.07.2023 Ultra All […]

Read More
БЕЛЕК ЛЕТО 2023 ТУРЦИЈА ТУРЦИЈА ЧАРТЕРИ

Aquaworld Belek By Mp Hotels 5* -Belek

Положба Хотелот се наоѓа во регионот Белек на 35 км од аеродромот и 45 км од центарот на градот Анталија. Сместување Вкупен број на соби 722 сместени во Главната зграда, Споредни згради (одвоени од главната зграда од двете страни на хотелот) и дел од хотелот Village (двоспратни бунгалови околу градината на хотелот). Village стандардни соби […]

Read More