Day: February 6, 2023

ЛЕТО 2023 ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

Чанкари Хотел 3* – Остров Авша

Хотелот CANKARI, се наоѓа во центарот на островот Авша покрај самото шеталиште и на сама  плажа. Располага со 1/2 и 1/3 соби комплетно опремени со: ТВ, мини-фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI. ТЕРМИН   УСЛУГА Цена по лице,со превоз 21.06 – 30.06.2023 ПП 425€ 30.06 – 09.07.2023 ПП 435€ 09.07 […]

Read More