Day: February 3, 2023

Uncategorized

Дубаи – Авион / 5 НП / Хотел / Трансфери

ДУБАИ 05.05-10.05.2023 6 дена –5 ноќи 1 ден   СКОПЈЕ –ТИРАНА – АБУДАБИ -ДУБАИ Сoстанок на групата  на договорено место  во  09.00  часот . Трансфер до аеродром во Тирана, полетување за Абу Даби  во 18.30 часот . Пристигнување во   01.40 часот наредниот ден.Трансфер  и сместување  во хотел во Дубаи . 2-5 ден ДУБАИ Појадок. Денови за […]

Read More