Month: January 2023

ЛЕТО 2023 - АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

Ege Motel 2* – Остров Авша

ЕГЕ МОТЕЛ, се наоѓа во центарот на островот  Авша на сама плажа. Располага со 1/2, 1/3, 2+1, 2+2 студиа, комплетно опремени со: ТВ, мини кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI.   ТЕРМИН   УСЛУГА Цена по лице,со превоз 21.06 – 30.06.2023 ноќ. 225€ 30.06 – 09.07.2023 ноќ. 235€ 09.07 – […]

Read More
ЛЕТО 2023 - АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

Ciner Hotel 3* – Остров Авша

ЧИНЕР ХОТЕЛ 3* , се наоѓа  на островот  Авша на 15 м. оддалеченост од  плажа во центарот на градот. Располага со 1/2, 1/3 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI.   ТЕРМИН   УСЛУГА Цена по лице,со превоз 21.06 – 30.06.2023 НП 315€ 30.06 […]

Read More
ЛЕТО 2023 - АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ ОСТРОВОТ АВША ТУРЦИЈА

Bahar Aqua Resort 4* – Остров Авша

БАХАР АКВА РЕСОРТ 4* , се наоѓа  на островот  Авша на 50 м. оддалеченост од  плажа и 7 км. од центарот на градот. Располага со 1/2, 1/3 соби , комплетно опремени со: ТВ, мини фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон , WI- FI, АКВА парк – 3 базени, тобогани, А ла карте ресторан, […]

Read More