Day: April 28, 2022

Uncategorized

24 МАЈ – ОСТРОВОТ АВША, ТУРЦИЈА

1 ДЕН: 20.05.2022  – Петок Состанок со групата во 19.00 часот пред  Дрво Декор спроти Холидеј Ин, во 19.30 часот поаѓање за Турција. Ноќно патување преку граничен премин Богородица, со паузи за одмор и царински формалности. 2 ДЕН: 21.05.2022 – Сабота Пристигнување во Текирдаг, Турција во утринските часови. Текирдаг е град во Турција , се […]

Read More