Day: November 12, 2021

БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Borovets Hills 5* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД     BOROVEC HILLS 5* Макс. лица во соба 10.12-29.12 07.03-30.04 30.12-02.01 03.01-16.01 07.02-20.02 17.01-06.02 21.02-06.03 Цена по лице од ден/HB (Полупансион) Двокреветна стандард соба 2+1ch 3 51 € 122 € 77 € 62 € Студио 2+2ch 3 57€ 134 € 90 € 72 € Апартман со една спална 2+2ch 3 64 € […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Borovets Green 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД  BOROVETS  GREEN  4* Макс. лица во соба 20.12-23.12 03.01-16.01 22.01-08.03   24.12-29.12     30.12-02.01   17.01-21.01 09.03-31.03 Цена по лице на ден/HB (Полупансион) Студио   2+1ch   46 € 51 € 72 € 42.5 € Апартман со една спална 2+2ch 3+1ch 48 € 52 € 74 € 44 € Апартман со […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Yanakiev 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД YANAKIEV 4* Макс. лица во соба 01.12-17.12 18.12-26.12 08.01-11.02 27.12-01.01 02.01-07.01 12.02-18.02 19.02-31.03 Цена по лице на ден / Полупансион Двокреветна соба   2+1ch 3 49 € 82 € 115 € 99 € 63 € Апартман со една спална   2+2ch 3 4 75 € 118 € 165 €   135 € […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Euphoria Club Hotel 4* – Borovec

EUPHORIA CLUB HOTEL 4*   ПЕРИОД Макс. лица во соба 16.12-27.12 04.01-31.01 28.12-03.01   01.02-14.02   15.02-28.02   Цена по лице /BB (Нокевање со појадок) Студио 2+1ch 43.5 € 78 € 55 € 51 € Апартман со една спална 2+2ch 2+1 2+2 62 € 96 € 73 € 69 €           […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Festa Chamkoria 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД FESTA CHAMKORIA 4*   Макс. лица во соба 01.12-19.12   20.12-30.12     31.12-01.01     02.01-05.03   06.03-09.04 Цена по лице на ден/ BB (Нокевање со појадок) Двокреветна стандард 2+0 34.5 € 54 € 72 € 54 € 34.5 € Junior Suite  2+2ch 3+1ch 41.5 € 62 € 82 € 62 […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Rila 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД                  RILA 4*   Макс лица во соба 01.12-29.12   30.12-08.01 12.02-18.02 09.01-11.02 28.02-07.03 19.02-27.02   08.03-11.04   Цена по лице на ден / HB (полупанасион) Двокреветна соба Twin   2+1ch 75 € 127 € 86.5 € 104 € 52 € Двокреветна соба Twin (со поглед на стазите) 2+1ch 81 € 138 […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Samokov 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД SAMAKOV 4* Макс. лица во соба 19.12-26.12 26.02-10.04 27.12-02.01 03.01-16.01 29.01-25.02 17.01-28.01 Цена по лице на ден/  Ноќевање со појадок   Двокреветна соба 2+2ch 3ad 31.5 € 54 € 43 € 35 €                                                                                                 Цена по лице на ден/ Полупансион   Двокреветна соба 2+2ch 3ad 36 € 59 € 48.5 € […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Iglika Palace 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД IGLIKA PALACE 4* Макс. лица во соба 18.12-25.12 16.01-30.01 06.03-09.04 26.12-01.01 12.02-19.02 02.01-15.01 31.01-11.02 20.02-05.03   Цена по лице ПОЛУПАНСИОН Двокреветна стандард соба 2+1ch 3 41 € 60 € 48.5 €   Двокреветна (renovated) соба 2+1 52 € 75 € 63.5 €   Студио (мин. три полни суми) 3+1ch 40.5 € 58 […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Flora Complex 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД FLORA COMPLEX 4*   Макс. лица во соба   01.12-17.12 12.03-01.04     18.12-25.12 05.03-11.03   26.12-03.01      04.01-04.03   Цена по лице на ден-HB (Полупансион) Двокреветна Стандард соба 2+1ch 3 34.5 € 40 € 66.5 € 51 € Студио 2+1ch 3 38 € 44 € 70 € 55 € Апартман […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Flora Persay Apartments 4* – Borovec

FLORA PERSAY APARTMENTS 4* лица во соба 01.12-18.12 26.12-08.01 09.01-28.02.2022 19.12-25.12.2021 01.03-30.04 Цена за наем на Студио/Апартман од нок Студио 2         45 €   100 € 65 € 45 € Студио  large 2+1ch     60 €  110 €  85 € 60 € Студио large 2+2ch  65 €   115 €  90 € 65 […]

Read More