Month: November 2021

Wellness & Spa

Хотел Rimska Banja 4* – с.Бања, Бугарија

ХОТЕЛ     RIMSKA BANJA 4* (Цена по лице-Полупансион) Макс. лица во соба   Викенд (цена со попуст)   Работни денови                                                                                              ПЕРИОД: 07.03 – 23.12.2021 Двокреветна соба без  балкон 2+1ch 3 34 € 30.5 € Двокреветна соба со балкон 2+1ch 3 36 € 32.5 € Студио без балкон 2+1ch 3 36 € […]

Read More
Wellness & Spa

Хотел Vita Springs 3* – с.Бања, Бугарија

ХОТЕЛ   период Hotel VITA SPRINGS 3* (s. Banja) Макс. лица во соба   01.11.2021-15.03.2022 Цена по лице  на ден/Полупансион  Двокреветна стандард соба 2+1   27€    (Цните не важат за официјални празници)   -Деца до 6г на дополнително легло……..бесплатно на база BB(за вечера доплака 3еур) -Деца 6-12г со двајца возрасни на доп. легло…….50% -Трет […]

Read More
Wellness & Spa

Хотел Aquilon 3* – с. Бања, Бугарија

AQUILON 3*-S.Banja Макс. лица 01.11-22.12 23.12-29.12 02.01-11.01 29.12.2021 – 01.01.2022 Цена по лице на ден / BB (Нокевање со појадок) Двокреветна соба 2 27 € 34.5 € 57 € Студио 2+1 29.5 € 37 € 60 € Едноспален апартман (мин. 3возрасни) 3+1 22 € 27 € 44.5 € Двоспален Апартман (мин. 4возрасни) 4+2   22 […]

Read More
Wellness & Spa

Хотел Делта 3*- с. Огњаново, Бугарија

ХОТЕЛ   ПЕРИОД Hotel DELTA 3* с.Огњаново Макс. лица во соба   01.10 – 23.12.2021 03.01 – 01.06.2022       Цена по лице на ден / Нокевање со појадок Двокреветна соба без клима 2 19.5 € Двокреветна соба стандард 2+1 23.5 € Двокреветна соба “+” 2+1 26.5 € Трокреветна соба стандард (три полни суми) […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Borovets Hills 5* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД     BOROVEC HILLS 5* Макс. лица во соба 10.12-29.12 07.03-30.04 30.12-02.01 03.01-16.01 07.02-20.02 17.01-06.02 21.02-06.03 Цена по лице од ден/HB (Полупансион) Двокреветна стандард соба 2+1ch 3 51 € 122 € 77 € 62 € Студио 2+2ch 3 57€ 134 € 90 € 72 € Апартман со една спална 2+2ch 3 64 € […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Borovets Green 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД  BOROVETS  GREEN  4* Макс. лица во соба 20.12-23.12 03.01-16.01 22.01-08.03   24.12-29.12     30.12-02.01   17.01-21.01 09.03-31.03 Цена по лице на ден/HB (Полупансион) Студио   2+1ch   46 € 51 € 72 € 42.5 € Апартман со една спална 2+2ch 3+1ch 48 € 52 € 74 € 44 € Апартман со […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Yanakiev 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД YANAKIEV 4* Макс. лица во соба 01.12-17.12 18.12-26.12 08.01-11.02 27.12-01.01 02.01-07.01 12.02-18.02 19.02-31.03 Цена по лице на ден / Полупансион Двокреветна соба   2+1ch 3 49 € 82 € 115 € 99 € 63 € Апартман со една спална   2+2ch 3 4 75 € 118 € 165 €   135 € […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Euphoria Club Hotel 4* – Borovec

EUPHORIA CLUB HOTEL 4*   ПЕРИОД Макс. лица во соба 16.12-27.12 04.01-31.01 28.12-03.01   01.02-14.02   15.02-28.02   Цена по лице /BB (Нокевање со појадок) Студио 2+1ch 43.5 € 78 € 55 € 51 € Апартман со една спална 2+2ch 2+1 2+2 62 € 96 € 73 € 69 €           […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Festa Chamkoria 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД FESTA CHAMKORIA 4*   Макс. лица во соба 01.12-19.12   20.12-30.12     31.12-01.01     02.01-05.03   06.03-09.04 Цена по лице на ден/ BB (Нокевање со појадок) Двокреветна стандард 2+0 34.5 € 54 € 72 € 54 € 34.5 € Junior Suite  2+2ch 3+1ch 41.5 € 62 € 82 € 62 […]

Read More
БОРОВЕЦ ЗИМА 2021/2022

Hotel Rila 4* – Borovec

ХОТЕЛ   ПЕРИОД                  RILA 4*   Макс лица во соба 01.12-29.12   30.12-08.01 12.02-18.02 09.01-11.02 28.02-07.03 19.02-27.02   08.03-11.04   Цена по лице на ден / HB (полупанасион) Двокреветна соба Twin   2+1ch 75 € 127 € 86.5 € 104 € 52 € Двокреветна соба Twin (со поглед на стазите) 2+1ch 81 € 138 […]

Read More