Month: October 2021

БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Terra Complex 4* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД TERRA COMPLEX 4* Макс. лица во соба   01.12-20.12 01.03-31.03   05.01-11.01 11.02-28.02 12.01-10.02   28.12-04.01                                                             Цена по лице на ден/ Полупансион Двокреветна соба 2 45 € 53 €        49 € 74 €  Апартман со една спална 2+2ch 50 € 62 € 56 € 87 € Апартман со две спални […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Elegant Lux 4* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД ELEGANT LUX 4* Макс. лица во соба   01.10-21.12 01.03-31.05 22.12-27.12 28.12-02.01 03.01-28.02 Цена по лице на ден –HB (Полупансион) Студио 2+1ch 37 € 44 € 85 €        49 €   Апартман со една спална 2+2ch 43 € 47 € 95 € 55 €   Апартман со една спална (large) (мин. […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Casa Karina 4* – Банско

CASA KARINA  4* Макс. лица во соба     01.12 – 21.12 11.03 – 31.03 22.12 – 26.12 04.01 – 10.03 27.12 – 03.01   Цена по лице на ден – ПОЛУПАНСИОН Двокреветна соба 2+2ch 3   37 45 59.5 Студио 2+1ch   39 47.5 63.5 Студио Лукс 2+2ch   49 56.5 72 АПП со […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Redenka Holiday Club 4* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД REDENKA HOLIDAY CLUB 4* Макс. лица во соба     01.12-20.12 17.02-31.03 21.12-27.12 04.01-16.02   28.12-03.01 Цена по лице на ден / BB (Нокевање со појадок )             Студио 2   23.5 30 45 Апартман со една спална 2+2ch 3+1ch   29 34.5 55 Апартман со две […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

St. George Palace 4* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД SAINT GEORGE PALACE 4* 10.12-18.12 01.04-25.04 19.12-28.12 09.01-11.02   29.12-01.01     02.01-08.01 12.02-18.02   19.02-31.03 Цена по лице на ден на база – HB (Полупансион ) Студио (2+0) 36.5 € 47 € 60 € 51 € 39.5 € АПП со 1 спална (2+2)   43 € 53 €    75 € […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Cornelia 4* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД CORNELIA 4* Макс. лица во соба 01.12-26.12 01.03-15.04     27.12-02.01     03.01-28.02 Цена по лице на ден / BB (Нокевање со појадок) Студио 2+1ch 22.5 55 25.5 АПП со 1 спална 2+2ch 3+1ch   28   67   33.5 АПП со 2 спални (мин.4 полни суми) 4+2ch 5   23 […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Orbilux 3* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД ORBILUX 3* Макс. лица во соба 01.12-17.12 07.03-17.04   18.12-27.12 08.01-06.03   28.12-07.01   Цена по лице на ден /Полупансион   Студио 2+1ch 3 31 38 59   АПП со 1 спална 2+2ch 3+1ch 4 40 48 69   АПП со 2 спални (мин. 4 возрасни) 4+2ch 5+1ch 6 33 37 59 […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Belvedere Holiday Club 4* – Банско

BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4*   ПЕРИОД Макс. лица во соба 19.12-25.12 09.03-01.04   26.12-02.01 03.01-08.03   Цена по лице на ден /ПОЛУПАНСИОН АПП со 1 спална 2+2ch 3+1ch 4 39.5 € 80 € 53 € АПП со 2 спални (мин. 4 лица) 4+2ch 5 33 € 65 € 48 € Возрасен на дополнително легло 29.5 […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

Olymp 3* – Банско

ХОТЕЛ   ПЕРИОД OLYMP 3* Макс. лица во соба 28.12-03.01 04.01-22.01 23.01-19.02 01.12-27.12 20.02.31.03   Цена по лице од нок                            BB(Нокевање со појадок) /  HB(Полупансион) Двокреветна стандард 2 30 / 40 24 / 34 23 / 33 22 / 31 Двокреветна лукс 2+1ch 3 32 / 42 26 / 35 24 / 34 23 / […]

Read More
БАНСКО ЗИМА 2021/2022

ZARA 4* – БАНСКО

ХОТЕЛ   ПЕРИОД ZARA  4* Макс. лица во соба   01.12-20.12  07.03-10.04     23.12-27.12   28.12-02.01 03.01-10.01 21.01-20.02 11.01-20.01 21.02-06.03 Цена по лице на ден/ Полупансион Двокреветна соба standard   2+0 35 €   43.5 €   69.5 €   46.5 €   42 € Двокреветна соба lux   2+2ch 3+1ch 39.5 € 49 […]

Read More