Day: September 20, 2021

ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

23 ОКТОМВРИ – Сокобања со посета на ОЗРЕН

1 ДЕН: 22.10.2021 ( Петок) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 06.00 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните часови. Сместување во Сокобања во приватни вили. Ручек. После ручекот организирана прошетка низ центарот на Сокобања: Милошев […]

Read More