Апарт хотел Чатук – Островот Авша

Сите сместувачки капацитети се наоѓаат  во центарот на островот Авша, на само 50 m.  од плажа. Располагаме со 1/2, 1/3 I 1/4 STD  комплетно опремени со: ТВ, кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима и WI- FI.

               ТЕРМИН УСЛУГА 1/2 СТД 1/3 СТД 1/4 СТД
20.06 – 29.06.2021 RO 199€ 259€ 339€
29.06 – 08.07.2021 RO 209€ 269€ 349€
08.07 – 17.07.2021 RO 229€ 289€ 359€
17.07 – 26.07.2021 RO 229€ 289€ 359€
26.07 – 04.08.2021 RO 229€ 289€ 359€
04.08 – 13.08.2021 RO 229€ 289€ 359€
13.08 – 22.08.2021 RO 229€ 289€ 359€
22.08 – 31.08.2021 RO 219€ 279€ 349€
31.08 – 09.09.2021 RO 209€ 269€ 339€
09.09 – 18.09.2021 RO 199€ 259€ 329€

 

НАПОМЕНА:

  • Цените се дадени наем на студио, за 9 ноќи / 10 дена
  • Користење на климата е вклучено во цената
  • Chick In – 14.00h, Check Out – 10.00h ( по локално време )
  • Цена за траект Текирдаг – Авша – Текирдаг – 12€ ( повратна карта )- се плаќа на лицеместо.
  • Автобуски превоз доплата:

60€ – за возрасни ( повратна карта )

45€ – за деца од 2-12 год.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА Островот Авша - Мраморно Море

Хотел Јарен 3* – Островот Авша

ХОТЕЛ ЈАРЕН 3* – АВША Хотелот ЈАРЕН, се наоѓа во центарот на островот Авша покрај самото шеталиште и на 50м. од плажа. Располага со 1/2 и 1/3 соби комплетно опремени со: ТВ, мини-фрижидер, тоалет, 24 часа топла вода, клима, балкон и WI- FI.                    ТЕРМИН УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 20.06 – 29.06.2021 BB […]

Read More
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА Островот Авша - Мраморно Море

Апартманско сместување – Остров Авша

АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ – АВША Сите сместувачки капацитети се наоѓаат  во центарот на островот Авша, на само 50 m.  од плажа. Располагаме со 1/2, 1/3 I 1/4 STD  комплетно опремени со: ТВ, кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима и WI- FI.                    ТЕРМИН УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 10.08 – 17.08.2020 RO 139€ 17.08 […]

Read More