ta.vior2@gmail.com

8 ми Септември – Валона

ВАЛОНА – 8 ми СЕПТЕМВРИ

 

1 ден: 05/09/2020 ( Сабота )

Состанок со групата 00.00 часот – Дрво Декор, Скопје. Поаѓање за Валона во 00.30 часот . Се патува преку граничен премин Ќафасан, со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Валона во утринските часови. Сместување. Слободен ден за индивидуални активности за одмор, релаксација на прекрасната песочна плажа. Ноќевање.

 

2 ден: 06.09.2020 ( Недела )

Ден за слободни активности. Ноќевање.

3 ден: 07.09.2020 ( Понеделник )

Ден за слободни активности. Ноќевање.

4 ден: 08.09.2020 ( Вторник )

Ден за слободни активности. Во 15.00 часот поаѓање за Македонија. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

 

ЦЕНА: 69 € ( по лице )

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

  • 3 ноќевање во Хотел Ридал – Валона
  • Превоз до наведената релација
  • Претставник од агенцијата во текот на патувањето

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

  • Патничко здравствено – осигурување – 160 мкд.

НАПОМЕНА:

  • За со сопствен превоз цената се намалува за 20€
  • Деца до 2 години – БЕСПЛАТНО
  • 2 – 6 год. – плаќаат само превоз 30 €
  • 6 – 12 год. – 30% – ПОПУСТ од цената

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *