ta.vior2@gmail.com

Хотел Силекс 4* – Охрид

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св. Стефан оддалечен 4 км. Од Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум. Хотел Силекс се простира на самиот брег на Oхридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на борова шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирост Св. Стефан на надморска висина од 720 м. Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

 

BB – 25€ ( ноќевање со појадок )

HB – 30€ ( доручек и вечера )

 

НАПОМЕНА:

  • Цената е по лице во двокреветна соба
  • За еднокреветна соба се доплаќа + 40%
  • Деца до 6 год. ГРАТИС
  • Дева од 6 – 12 год. плаќаат 50%

 

ПРОМО ЛЕТНИ АРАНЖМАНИ:

  • 5 дневен аранжман BB – 120€
  • 5 дневен аранжман HB – 145 €
  • 7 дневен аранжман BB – 160€
  • 7 дневен аранжман HB – 195€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *