ta.vior2@gmail.com

Су Хотел 4*

Доживејте го Охрид преку неверојатната глетка од ресторанот која го одзема здивот, чувствувајте се како дома во една од нашите уникатно дизајнирани соби или уживајте во релаксирано попладне во барот со вкусно кафе испечено во нашата сопствена кафе-пржилница.

Сместени на идеална локација на самиот брег од Охридското езеро, нашите соби се дизајнирани за да ви обезбедат најголема удобност и уживање во престојот. Доживејте еден поинаков начин на патување и истражете го „Балканскиот Бисер“ преку уникатното искуство кое ќе го добиете во нашиот хотел. Сите наши соби нудат неверојатен поглед на историскиот стар дел од градот Охрид и на бескрајните синила на водите од Охридското езеро, едно од најбистрите езера во светот.

ЦЕНОВНИК ЗА ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020-28.12.2020

Тип на соба Тип на услуга  ноќевање со појадок/
Стандардна Двокреветна (по лице) 2.055 денари
Двокреветна Superior (по лице) 2.330 денари
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 2.195 денари
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 • Начин на плаќањеФактураГотовинаКредитна Картичка (Visa, Master)

 

ЦЕНОВНИК ЗА ПЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020-28.12.2020

Тип на соба Тип на услуга  ноќевање со појадок
Стандардна Двокреветна (по лице) 1.915 денари
Двокреветна Superior (по лице) 2.120 денари
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 2.055 денари
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 • Начин на плаќањеФактураГотовинаКредитна Картичка (Visa, Master)

 

ЦЕНОВНИК ЗА СЕДУМДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020-28.12.2020

Тип на соба Тип на услуга  ноќевање со појадок
Стандардна Двокреветна (по лице) 1.780 денари
Двокреветна Superior (по лице) 1.980 денари
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 1.915 денари
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 • Начин на плаќањеФактураГотовинаКредитна Картичка (Visa, Master)

 

ЦЕНОВНИК ЗА ДЕСЕТДНЕВЕН АРАНЖМАН 01.06.2020-28.12.2020

Тип на соба Тип на услуга  ноќевање со појадок
Стандардна Двокреветна (по лице) 1.715 денари
Двокреветна Superior (по лице) 1.915 денари
Смарт Делукс Двокреветна ( по лице) 1.850 денари
Апартман Двокреветен (по лице) 3.080 денари
Трето легло во Апартман или Супериор соба 2.055 денари
 • Доплата за оброк : 490 денари по лице
 • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
 • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *