ta.vior2@gmail.com

Метропол Езерски Комплекс

Хотелот Метропол беше и остана единствен и неповторлив хотел, меѓу сите други хотели во регионот, со архиктетура што го одделува од сите други конвенционални хотели.
Хотелот е изграден и отворен во 1975 г., и е комплетно реновиран во 2018 г.

Според законската категоризација хотелот спаѓа во II категорија со 4 ѕвездички.Хотелот е комплетно климатизиран, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.

Хотелот “Белви” е отворен во 1989 година, со спроведено комплетно реновирање во 2018 година. Според законските регулативи, хотелот е категоризиран како хотел од втора категорија со 4 ѕвездички. Хотелот се состои од пет спрата со мезанин, приземје, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.

Хотелот “Турист” е изграден и отворен во 1986г. како анекс на хотелот “Метропол”. Комплетно е реновиран во 2007 година. Хотелот ја има истата архитектура како и Метропол и двата хотела се поврзани со внатрешен коридор и  гледано однадвор, изгледаат како еден хотел, со воодушевувачки стил.

 

ПОЛУПАНСИОН
Хотел Соба 3+ ноќи 5+ ноќи
МЕТРОПОЛ 4* Еднокреветна 45€ 43€
Двокреветна 32€ 30€
БЕЛВИ 4* Еднокреветна 45€ 43€
Двокреветна 32€ 30€
ТУРИСТ 3* Еднокреветна 42€ 40
Двокреветна 29€ 27€

 

НАПОМЕНА:

  • Цените се по лице на ден со вклучена туристичка такса и ДДВ
  • Цената е на база полупансион , за услуга ноќевање со појадок цената се намалува за 3€ по леце од ден
  • За престој од само 1 ноќевање , цената се зголемува за + 5€
  • Гаранција за соба со поглед кон езеро, се доплаќа +3€ по соба од ноќ.
  • 1 дете до 6 год. без сопствен кревет – БЕСПЛАТНО
  • 1 дете 6 – 10 год. користи кривет – 50% попуст

Трет возрасен во соба – 30% попуст.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *