Month: January 2020

ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА Островот Авша - Мраморно Море

Апартманско сместување – Остров Авша

АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ – АВША Сите сместувачки капацитети се наоѓаат  во центарот на островот Авша, на само 50 m.  од плажа. Располагаме со 1/2, 1/3 I 1/4 STD  комплетно опремени со: ТВ, кујна, тоалет, 24 часа топла вода, клима и WI- FI.                    ТЕРМИН УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 10.08 – 17.08.2020 RO 139€ 17.08 […]

Read More